Düzcespor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından düzenlenen akşam yemeğinde 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutlandı. Düzcespor Kulübü Başkan Yardımcısı Zekeriya Korkmaz, Düzcespor Kulübü'nün yaşadığı sorunları dile getirdi. Korkmaz yaptığı açıklamada Düzcespor gibi köklü bir kulübün her ne şartla olursa olsun haksızlığa uğratılmaması gerektiğini vurgulayarak yapılan haksızlıklar karşısında tahkim kuruluna başvurdukları ve bu başvurunun yarın sonuçlanacağını söyledi.

Başkan Yardımcısı Korkmaz, "Sezonun ilk yarısının sonunda aldığımız Düzcespor'u belli bir yere getirdik ama maalesef TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) maçları oynatmayarak bizleri play-off dışına bıraktı. Bizler maçların oynanmasını istedik ama TFF çelişkili kararları ile bizim gibi olan kulüpleri de mağdur etti." ifadelerini kullandı.

Düzcespor Kulübü'nün tüm halkı tek bir çatı altında topladığına değinen Korkmaz konuşmasını şu şekilde sonlandırdı: "Düzcespor bizi tek bir çatı altında birleştirdi. Bizler Yönetim Kurulunu oluştururken her partiden kişileri Yönetim kuruluna aldık. Ama bakıyorum ki başka dernekler için paylaşım yapan arkadaşların Düzcespor için hiç bir paylaşım ve mesaj atmadığını fark ettik. Düzce gibi bir şehirde 30 yıldır ekmek yiyen, siyasetin içinde bulunan arkadaşlar Düzcespor'un hakkı yendiğinde kılını kıpırdatmadılar. Bizler şeytan kovalamaktan dua etmeye vakit bulamadık. Bizler elimizden geleni yaptık yapmaya da devam ediyoruz. Bu sözlerimden kim ne çıkarıyorsa çıkarsın. Her ne olursa olsun bizim iyi günümüzde de kötü günümüzde de yanımızdan ayrılmayan büyük Düzcespor taraftarına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum."

Düzcespor Kulübü tarafından düzenlenen akşam yemeğine Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, Düzcespor Kulübü Başkanı Gökhan Kapoğlu, Düzce Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal ve Öncü Medya Reklam Müdürü Cahit Üstüner katılım sağladı.