Amatör Süper Lig 11. Haftasında Düzcespor 18 Temmuz Stadında Düzce Belediyespor ile karşılaştı. Düzcespor maçı 3-2 kazanarak liderliğini sürdürdü.

Lider Düzcespor maça hızlı başladı ve 10. Dakikada Cem ile gol bularak 1-0 öne geçti. Gol sevinci fazla uzun sürmedi ve Düzce Belediyespor 20. Dakikada Mustafa ile gol bularak skora 1-1 eşitlik getirdi. Kalesinde gol gören Düzcespor oyundaki baskısını artırdı. 23. Dakikada Özkan ile gol bularak tekrar öne geçti. Ataklarını sıklaştıran Düzcespor 54. Dakikada Zeki’nin golü ile skoru 3-1 yaptı. Gelişen atak ile 74. Dakikada Düzce Belediyespor penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Mustafa golü bularak farkı bire indirdi ve skor 3-2 oldu. Maçta başka gol olmayınca maç Düzcespor’un 3-2 üstünlüğü sona erdi.

Maçın sonunda Düzcespor Antrenörü Zafer Göncüler, maçı yöneten hakemi eleştirdi ve maçı iyi yönetemediğini ve oyuncuların dengesini bozarak iyi futbol oynamalarına engel olduklarını belirtti.

Oynanan futboldan memnun olduğunu söyleyen Düzce Belediyespor Antrenörü Özgür Oral ise “ dengeyi sağladıktan sonra iki tane duran toptan gol yedik.Şansımız yaver gitseydi golleri yemeyebilirdik. Ama oyuncularım yinede Düzcespora karşı iyi mücadele ettiler. Onları kutluyorum” dedi.