Temsilcimiz Düzcespor 3. ligde kalmak için son maçına kendi sahasında çıktı. Temsilcimiz sahasında Bursa Nilüferspor takımıyla karşılaştı. Düzcespor'un ligde kalması için büyük önem taşıyan maçın ilk yarısı Düzcespor'un ataklarıyla geçti. Temsilcimiz ataklardan boş dönünce ilk yarı da 0-0 berabere sonuçlandı.

Temsilcimiz ikinci yarıda da gol arayışlarını sürdürdü. Karşılaşmanı son dakikalarına kadar gol arayışlarını sürdüren Düzcespor, bir türlü gol atamayınca taraftarlar olay çıkardı. Çıkan olaylar yüzünden maça 15 dakika ara verildi. Aradan hem ardından Nilüferspor gol atınca taraftar yine devreye girdi ve karşılaşma tam da temsilcimiz penaaltı kazandığı sırada yeniden durdu. Hakemlerin sahadan ayrılmasıyla duran karşılaşma, sahaya gelen hakemlerin müsabakaya devam kararı vermesiyle yeniden başladı ve temsilcimiz kazandığı penaaltıyı Cüneyt ile gole çevirerek 1-1'lik eşitliği sağladı. Tam her şey bitti derken Düzcespor, Düzce'yi ayağa kaldırmayı başardı ve uzatma dakikalarının sonunda hem ligde kalacak hem de karşılaşmayı kazanacak golü atarak 2-1 öne geçti. Karşılaşmada başka gol olmayınca temsilcimiz maçı kazandı ve 3. ligde kalmayı başladı. Rakibimiz Aksarayspor ise İnegölsporu 3-1 yendi ama Düzcespor'un kazanmasıyla birlikte Aksaray'ın kazanması bir işe yaramadı ve Aksarayspor, 3. ligden düştü.

Karşılaşma sonunda ise hem takım yönetiminde hem de Düzcespor taraftarlarında bayram havası vardı. Taraftarlar stadı şenlik alanına çevirerek galibiyeti doyasıya kutladı.


Düzcespor: Mustafa, Cemal, Celal Ali, Uğur, Serhat, Cüneyt, Abdullah, Koray, Samet, Ferhat, Reha.

Bursa Nilüferspor: Zekeriya, Nurhan, Recep, Mustafa, Sadık, Alper, Mert, Emre, Turhan, Ümit, Burhan.