Yazı metni

Öncü Televizyonunda yayınlanan Sportmence programında Düzcespor’a destek amacıyla başlatılan prim kampanyası çığ gibi büyüyor.

 

Kampanyaya ilk destek ASKF başkanı Erdoğan Bıyık’tan Bin YTL gelmişti. Mustafa Duman Ankara dönüşü 5 Bin YTL, Düzcespor Eski başkanlarından Bayram Ali Kubilay, TÜFAD başkanı Mustafa Yıldırım ve Ömer Kaya Bin YTL, Düzcesporluyuz.com sitesi adına Olgay Kahraman 500 YTL, Kenan Şereflioğlu ve Yeni Taşköprüspor Kulübü 250 YTL bağışladı.

 

Alınan büyük başarının ardından Düzcespor yöneticisi ve İşadamı Recep Pak Samsun Atakum maçından sonra soyunma odasına giderek futbolculara 10 Bin YTL prim dağıttı. Ayrıca Pak Kayseri maçları içinde yine Düzcespor takımına 10 Bin YTL bağışladı.

 

Öncü TV’de yayınlanan Sportmence programına canlı telefon bağlantısı ile katılan Düzce Milletvekili Celal Erbay, Kaynaşlı Belediye Başkanı Eftal Altundal, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, Beyköy Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz Kayseri maçlarından sonra yakışanı yapacaklarının sözünü verdiler.

 

Yapılan bağışların daha da artması bekleniyor. Rakamların her geçen gün artması, esnafların da kendi bütçelerine göre az da olsa düzenlenen kampanya ya katılmaları ve Düzcespor’a destek olmaları bekleniyor.