Deplasman galibiyetinin ardından derin bir nefes alan Düzcespor yarın Düzce'de Maltepe takımı ile zor bir maça çıkacak. Bu maçta hedefe ulaşmak için mutlak kazanması gereken ekibimizi ve taraftarları önemli bir sınav bekliyor. Takım Kırıkkale deplasmanından galibiyetle döndü ve adeta Lige yeniden tutundu. Ligde kalmak için mutlaka kazamamız gereken bu maçın hazırlık çalışmaları tamamlandı ve artık maç saati bekleniyor.
Taraftarların vereceği moralle ve maçın başından sonuna kadar malup duruma düşşe bile takıma sahip çıkıp destek verip sahadan galibiyetle ayrılmak için görevlerini yapmaları bekleniyor.
Tek amacı Düzcespor'un başarısı olan sağduyulu taraftarlar nasılki geçtiğimiz sezon ligin son maçında futbol tarihinde eşine rastlanılmayan Nilüfer maçındaki gibi futbolcusu, teknik heyeti, protokolü, yöneticisi, taraftarı tek yumruk olduysa centilmenliği elden bırakmadan trübünlerde birbirimizi yemek değil rakibimizi yenmek için bir kez daha kenetlenmeli ve Maltepe maçını kazanmak adına sportmenlik kuralları içinde sahada görev yapan futbolcularımızı sonuna kadar desteklemeli.
Maltepe maçından alınacak olan üç puanla birlikte Düzcespor Lig'de kalmak adına büyük bir avantaj sahibi olacak.
Başta Belediye Başkanı İsmail Bayram olmak üzre son bir aydır takımın tüm sorunlarıyla yakından ilgilenen isimlerinde maç öncesinde soyunma odasına gidip futbolcuları motive etmeliler.