Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak 3.Lig’e çıkan Düzcespor’a mali destek amacıyla Vali Ali Fidan ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş arasında protokol imzaladı. Avcılar Belediyespor ile oynadığı şampiyonluk maçında 1-0'lık skoru elde ederek 3. lige çıkmayı başaran Düzcespor'un yeni sezonda başarılarına katkı sağlamak için Düzce Valisi Ali Fidan ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş masaya oturdu.

Göreve geldiği ilk günden itibaren spora verdiği önemle dikkat çeken Düzce Valisi Ali Fidan, 7 yılın ardından Düzce'ye ve Düzcespor'a şampiyonluk coşkusunu yeniden yaşatan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, kulübe maddi destek sağlamak için protokol imzaladı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "Sayın Valimiz, göreve yeni gelmiş olmasına rağmen geldiği ilk günden itibaren Düzcespor'a sahip çıktı. Her maçına geldi, bütün antrenmanları yakından takip etti. Şampiyonluğumuzda katkısı büyüktür. Valimize ve Düzcespor'a emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum." dedi. Vali Fidan ise Düzcespor'u şampiyonluğundan ötürü bir kez daha tebrik ederek "Düzcespor'un başarısıyla gurur duyuyoruz." sözlerini kaydetti.