Lig öncesi hazırlık kamplarında lige gereği kadar hazırlanamayan Düzcespor lig de aldığı başarısız sonuçlarla taraftarını üzmeyi sürdürdü. Spor Toto 3.lig 1.grupta mücadele eden temsilcimiz Düzcespor ligin 17 haftasında Adana Kozan Belediyespor deplasmanı yolculuğu öncesi Düzceli İş adamlarının tertiplediği moral yemeğinde stres attı.


Teknik sorumlu Semih Yuvakuran kalan haftalar hakkında açıklamalarda bulundu. “Ligin ilk devresinin tamamlanmasına 3 hafta kaldı. Kalan 3 haftayı en az puan kaybı ile tamamlamaya çalışacağız. Devreyi iyi değerlendirip ligin ikinci devresine hazır olarak gireceğiz. Takım deplasmanında ki performansını
İç sahada yansıtamıyor. Takımın başına geldiğimde takım ilk devreyi tamamlamakta zorlanıyordu. Şu anda maçın son dakikalarına kadar mücadele edip gol atabiliyor. İkinci devrede takım daha iyi olarak sahaya çıkacak. Kozan deplasmanına puan için gidiyoruz ”dedi.

Takım kaptanı Serkan Öz lige iyi hazırlanamadıklarını söyleyerek takımın son durumunu değerlendirdi. “Takım olarak toparlanmaya başladık. Ligin ikinci devresine kadar 5 puan aldığımızda ligin ikinci devresinde play of şansının yakalarız” dedi. 

Kaynak:H.OVALI