Bölgesel Amatör Lig 10.grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve maddi yönden zorlanan Düzcespor’a Amatör Futbol Disiplin Kurulu’ndan(AFDK) ceza geldi.

Ligin 11.haftasında gruptaki güçlü rakiplerinden Eskişehir Demirspor’la deplasmanda karşı karşıya gelen kırmızı lacivertli takım maçı 2-1 kazanmış maçın bitiş düdüğünün ardından istenmeyen olaylar yaşanmıştı.


Amatör Futbol Disiplin Kurulu, Düzcespor’da maçta 6 oyuncu sarı kart gördüğü gerekçesiyle takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunduğu için 800 TL para cezası verdi.
Kurul ayrıca maçın ardından Düzcespor taraftarı ile emniyet güçleri arasında çıkan arbeden dolayı saha dışı olayları gerekçesiyle 1000 TL daha para cezası kesti. Düzcespor böylece her iki gerekçeden toplamda 1800 TL para cezası almış oldu.


Bu arada Bölgesel Amatör Lig’de ilk devrenin son haftasında deplasmanda Avcılar Gençlik ile karşılaşacak olan Düzcespor karşılaşmayı ev sahibi ekibin cezası sebebiyle İzmit'te oynanacak. Avcılar Belediyespor'un cezası nedeniyle tarafsız sahada ve seyircisiz oynanacak olan karşılaşma 14 Aralık 2014 Pazar günü İzmit Cephanelik Stadı’nda saat 13.30'da başlayacak.

 

Haber:Y.SEVER