Uzun bir aradan sonra yeniden Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Düzcespor’da yeni sezon ateşi yükselmeye başladı.


Sezonun ardından yönetim ve başkan krizi yaşayan Düzcespor, Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in takıma sahip çıkmasının ardından, grup kuralarının da çekilmesiyle takım tüm dikkatini 3.lige yükselme hedefine yöneltti.


Yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Düzcespor kulübün önemli gelir kapılarından biri olan kombine kart satışlarına da başlıyor. Sınırlı mali güçle yola çıkan Düzcespor taraftarlarından gelecek destekle önünü görmek istiyor.


2014-2015 sezonunda Düzcespor’un tüm iç saha maçlarını izlemek isteyen taraftarlar en az 300 TL’yi gözden çıkarmak zorunda. Yönetimin belirlediği fiyatlara göre protokol tribünü 1000 TL, kapalı tribün 500 TL ve maraton tribünü 300 TL üzerinden satışa çıkarılacak.



Düzceli sanayici ve iş damlarından, esnaflardan da kombine kart alınması ve Düzcespor’a sahip çıkılması için destek bekleyen yönetim bunun için bir heyet oluşturmayı ve bu kişileri gezmeyi planlıyor.


Kombine biletlerde toplu alımlarda taksit kolaylığı gösterecek olan yönetim normal bilet satış fiyatlarını da belirledi.



Bu sezon maçlara daha sonradan kapıların açılmasıyla giren “bedavacı” taraftarların önünü kesmek isteyen yönetim bu uygulamaya son verecek. Artık kombine kart ve bilet sahibi taraftarların dışında stada kimse alınmayacak. Maç esnasında kapılar kesinlikle açılmayacak. Yönetim bu yolla bilet alan taraftarın hakkını korumaya ve taraftarı bilet almaya yönlendirmeyi hedefliyor. Bu yolla stadyumda güvenliği sağlamanın da rahat olacağı hesap ediliyor.



Yönetimin 2014-2015 sezonu için belirlediği bilet fiyatları ise kapalı tribün 15TL, maraton tribünü 10TL ve kale arkası 5 TL.