Geçen yıl yapılan kongrede aday çıkmaması nedeniyle Düzcespor'u sahipsiz bırakmamak adına başkanlığı kabul eden ve yönetim kurulunu oluşturan İsmail Bayram, yeni sezonda da Düzcespor'da başkanlığa devam edecek gibi görünüyor.

27 mayıs Cuma günü Düzcespor olağan kongresini yapacak Ancak henüz başkanlık için aday olan bir isim gündeme gelmedi.Daha önceki kongrelerde günler öncesinde fısıltı gazeteleri faaliyete geçer bazı isimler telaffuz edilmeye başlarken, bu kez çok farklı bir durum söz konusu. Kongrenin yapılmasına iki gün kalmasına rağmen henüz adaylık konusunda ortaya çıkan bir isim yok.

İsmail Bayram'ın daha önceki söylemlerinde, “ Düzcespor'u sahipsiz bırakmam. Gerekirse başkanlığa devam ederim.” demesi, nasıl olsa Düzcespor sahipsiz kalmayacak diyerek aday olmaya gerek görülmediğini gösteriyor. 3. lige çıkma planları yapılırken önümüzdeki sezonda da amatör ligde mücadele edecek olan Düzcespor'u ateşten gömlek olarak düşünenler başkanlıktan uzak duruyor.

Kongrede Düzcespor'a başkanlık yapabilecek yeni bir aday çıkmaması durumunda İsmail Bayram daha önce aldığı karar uyarınca devam edecek.

27 mayıs 2011 Cuma günü saat 14.00’da Kızılay Düğün salonunda yapılacak olan Düzcespor kongresinde çoğunluk sağlanamazsa çoğunluğa bakılmaksızın ikinci kongre 3 Haziran 2011 Cuma günü yapılacak. 

Haber; R. BAL