Kongreye düzce belediye başkan yardımcısı Ali Güney bazı belediye meclis üyeleri eski Belediye Başkanı ve Düzcespor Başkanı İsmail Bayram yine eski başkanlardan Mehmet Nuri Özçelik ve ihsan çetinin yanı sıra eski yönetim kurul üyeleri ve düzce spor genel kurul üyeleri katıldı. Divan başkanlığını askf başkanı Erdoğan bıyık yaptı. Divan kurulu Erdoğan Bıyık, Ali Can ve Hasan Kaya'dan oluşan Divan Kurulu Düzcespor'u geçici olarak yönetecek.
Saygı duruşu istiklal marşı ile başladı. Daha sonra İsmail Bayram başkanlığındaki yönetim kurulunun faaliyet ve hesap raporu okundu. Raporlar genel kurul üyelerinin onayına sunuldu ve kabul edildi.
Genel kurulda konuşma yapan eski belediye başkanı ve düzce spor başkanı İsmail bayram; 

“Görev süresi boyunca Düzcespor’un başarısı için yönetim kurul üyelerimizle birlikte mücadele verdik görev süresi boyunca bize ve Düzcespor’a destek veren herkese çok teşekkür ediyorum dedi. 

Bayramın konuşmasının ardından divan başkanı Düzcespor yönetimine talip olan var mı ve listesi olan var mı? diye salona sordu. Liste gelmemesi üzerine genel kurula 15 dk. Ara verildi. Verilen arada Belediye Başkan Yardımcısı Ali Güney yurtdışında olan başkan Mehmet Keleş’le telefon görüşmesi yaptıktan sonra tekrar genel kurul başladı ve kürsüye gelen Ali Güney yaptığı konuşmada; “ biz göreve geleli kısa süre oldu bu nedenle Düzcespor’la alakalı yaptığımız çalışmaları tamamlayamadık. Belediye Başkanımız Mehmet Keleş yurtdışından dönünce Düzcespor için yapılması gereken neyse yapılacaktır. Bize biraz süre verilmesini talep ediyoruz.” dedi.

Bu konuşmanın ardından divan başkanı Erdoğan bıyık belediye başkanı ve başkan yardımcısına teşekkür ederek salondan başka bir liste ve yönetime talipli çıkmaması üzerine “Düzcespor yönetimi Mehmet keleş yurtdışından gelene kadar divan heyetine kalmıştır. Başkanımız yurtdışından döndükten sonra gerekli çalışmaları yapacak ve Düzcespor’u başarıya ulaştıracak yönetimini oluşturarak görevi bizden devralacak” dedi. 
Haber;H.Kaya