Düzcespor'da teknik direktör arayışı büyük ihtimalle bugün ya da yarın sona erecek. Yerli antrenörlerle çalışmak isteyen Düzcespor yönetimi, alınan duyuma göre Özgür Oral ve Mustafa Yıldırım'da karar kılacak.kesin kararını bugün ya da yarın verileceği öğrenilirken bu ikiliyle çalışacak olan Düzcespor'da kaleci antrenörü olarak ise yıllardır Düzcespor'da çalışan Seçkin Asuk ile devam edilecek.

Geçtiğimiz hafta gündemdeki 6 isimle görüşen Düzcespor'da tercihler yerli hocalardan yana olurken, Düzceli teknik adamlara takımı emanet etmek için görüşmeler sürüyor. UEFA A diploması alan ilk Düzce’li antrenör olan ve futbola Düzcespor alt yapısında başlayan Özgür Oral, Düzce Doğsanspor’un amatör ligden profesyonel lige çıktığı 1983-1984 futbol sezonunda kadrosunda yer almıştı.

Futbolu bıraktıktan sonra Düzce Belediyespor alt yapısında uzun yıllar antrenörlük yapan, Düzce futboluna alt yapıda önemli isimler kazandıran Özgür Oral çeşitli dönemlerde Düzcespor’da antrenör olarak görev yaptı, futbolcu izleme komitesinde yer aldı.

Düzce Belediyespor’da önemli başarılara imza atan Oral 2 sezondur kendisine gelen tekliflere rağmen antrenörlük yapmıyor. Mustafa Yıldırım ise geçen sezon Beyköy Belediyespor'a BAL'da önemli başarılar kazandırdı. Süper Amatör ligden İlk kez uygulanan bölgesel amatör lige yükselen Beyköy Belediyespor ilk sezonunu Yıldırım ile birlikte 4. lükle bitirdi.

 Haber; H. İŞCAN