7 Ağustos’da olağanüstü genel kurula gidecek olan Düzcesporde yönetim oluşumları devam ede durkun takım teknik direktör Kenan Şereflioğlu başkanlığında lige hazırlanmaya devam ediyor. Yapılan kamp çalışmaları sonrasında birinci kamp dönemi sona eren Düzcesporda oyunculara Salı Günü'ne kadar izin verildi.


Salı Günü tekrar kampa girecek olan Düzcespor hazırlık maçlarına da başlayacak. Hazırlık maçları için Bolu'ya geçecek olan teknik heyet burada takımlarla görüşüp maçlar ayarlamaya çalışacak. Bir orta saha oyuncusu da düşünülen takımda ise görüşmelerin devam edilmesine rağmen henüz net bir anlaşma yapılmadı.

Transfer çalışmalarının yanı sıra kongre hazırlıkları devam edilirken şu ana kadar Mustafa Yılmaz'ın dışında bir aday görünmüyor. Kongre zamanının da kısa olması bakımından ikinci kongreye kalmadan Başkanlık seçiminin yapılması bekleniyor. Zorlu bir Grup'ta mücadele edecek olan Düzcespor'da tesislerde de çalışmalar yine aralıksız bir biçimde devam ediyor. Kamp programlarında yakın çevrede çalışılması planlanan takımda ayrıca hazırlık maçları da yine yakın çevrelerden yapılması düşünülüyor.