Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdüren Düzcespor’da iki yeni isim imzayı attı.

Kadrosunu genişletmek için yoğun mesai harcayan kırmızı lacivertliler, stoper ve sağ açık mevkileri için birer transfer yaptı.

İlk olarak teknik direktör Adem Neboğlu’nun bir önceki takımı Pazarspor’da forma giyen 23 yaşındaki Kadir Yılmaz Çelik ile sözleşme imzalayan Düzcespor, sağ kanata önemli bir takviyede bulunmuş oldu.

Sol kanatta da forma giyebilen Çelik, Pazarspor’un altyapısında başladığı futbol hayatını, aynı kulüpte profesyonel olarak sürdürdü. Geçen sezon 3. Lig 2. Grup’ta 23 maçta forma giyen genç futbolcu, 820 dakika sahada kaldı ve 3 gol attı.



Savunmaya yapılan ilk transfer olma özelliği taşıyan Kadir Bilimlier ise Tire 1922 Spor’dan transfer edildi. Geçen sezonu Silivrispor’da kiralık olarak geçiren 22 yaşındaki futbolcu, stoper ve sol bek mevkilerinde görev yapabiliyor.

Bucaspor altyapısında ve U-21 takımında başladığı futbol hayatını yine aynı kulüpte profesyonel olarak sürdüren başarılı oyuncu, buradan Tire 1922 Spor’a transfer olmuştu. Burada 1 sezon geçiren Kadir Bilimlier, daha sonra Osmaniyespor’da kiralık olarak forma giymişti. Bilimlier bir sonraki sezonu ise Silivri ekibinde geçirdi. Genç stoper burada oynadığı süre zarfında 1’i Türkiye Kupası’nda olmak üzere 11 maçta forma giydi.



Düzcespor sezonun ilk imzasını altyapısından yetiştirdiği Enver Ayyıldız’la sözleşme yenileyerek atmıştı. Devam eden çalışmalar neticesinde orta sahasını güçlendiren Düzcespor, Keçiörengücü’nden Yücel Yıldırım’ı ve Boluspor U-21’den Alperen Utar’ı kadrosuna katmıştı.

Gerçekleştirilen 4 transferde de genç futbolcuların kadroya dâhil edilmesi dikkat çekerken, sezon başında takımın başına getirilen teknik direktör Adem Neboğlu,  genç bir kadro oluşturulacağını ve uzun vadede başarılı olacak futbolcularla yola çıkılacağını duyurmuştu.

Haber: İ.İ.AYDOĞDU