Yeni sezonda takımı başarıya taşımak için teknik kadroyu oluşturma çabası içinde olduklarını açıklayan Düzcespor Yönetimi, Teknik Direktör arayışını sonuçlandırdı. Daha önce iki sezon Düzcespor'u çalıştıran Bülent Topuzoğlu, yeni sezonda takımı çalıştıran isim olacak.

Dün akşam saatlerinde Düzcespor Başkanı Hasan Aktürk ve Muhasip Üye Saffet Pehlivan'ın, Düzce Valisi Bülent Kılınç ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile bir araya geldiği yemeğin ardından gerçekleştirilen görüşmelerin sonucu bugün yapılan bir imza töreni ile sonuçlandı.

İmza töreninin ardından bir açıklama yapan Topuzoğlu, yıllar sonra yeniden Düzce'de olmaktan mutlu olduğunu belirtirken, Düzcespor'un ikinci ligde olduğu günleri bilen biri olarak beklentilerin bilincinde olduğunu söyledi.

1957 Diyarbakır doğumlu olan Bülent Topuzoğlu, teknik eleman kariyerine 1993 yılında Alanyaspor'da antrenör olarak başladı. Tecrübeli teknik direktör kariyeri boyunca Türkiye'nin her tarafında profesyonel liglerde top koşturan takımları çalıştırırken, 1995-96 sezonu ve 1998-99 sezonlarında Düzcespor teknik direktörlüğü görevini de üstlendi.

Bugün yapılan imza töreni ile 2008-2009 sezonunda Düzcespor'un teknik patronu olacak olan Topuzoğlu, üçüncü kez Düzcespor'u çalıştıracak.