5 Haziran Pazar günü yapılması hedeflenen fakat seçim içn yeterli çoğunluğun sağlanamamasından dolayı 12 Haziran Pazar gününe ertelenen Düzcespor olağan genel kurulu, Gençlik Hizmetleri Konferans Salonunda çoğunluğun sağlanıp sağlanmadığına bakılmaksızın yapıldı.


Kongreye geçtiğimiz sezon kulüp başkanı olarak görev yapan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz, Düzce Belediye Başkanvekili Salih Keskinli, Düzcespor yöneticisi İsa Eser, Baro Başkanı Ali Dilber Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erdoğan Bıyık, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Düzce Şube Başkanı Murat Şhabe ve Düzcespor taraftarları katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongrede Divan, Faruk Darıyerli başkanlığında Mustafa Fırtına ve Ali Can’la oluştu. Düzcespor Yöenticisi İsa Eser, geçtiğimiz sezonun gelir-gider tablosu ile Denetim Raporunu okudu. Raporların okunmasının ardından yönetimin ibrası için yapılan oylama o birliği ile kabul edildi. Kongrenin seçim ve oylama kısmında Divan Başkanı Faruk Darıyerli’nin ‘Düzcespor’u 2016-12017 sezonunda talip olan var mı?’ sorusu salonda sessizliğe neden oldu. Adaylık başvurusu için divana liste verilmeyince yönetime aday olan herhangi bir isim çıkmamış oldu.

Kongrede divan başkanlığı yapan Faruk Darıyerli, yönetimin belirlenememesi üzerine izlenecek yolu aktardı. “15 günlük süremiz var. Seçimler elektronik ortamda bildiriliyor. Belirli olan süre zarfında değişiklik olmazsa Düzcespor kayyuma kalacak demektir. Büyük bir ihtimalle Düzce Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Keleş yönetimi devam ettirecektir.”

Kongrenin gelecek yıllarda divana sunulan önerge sonucunda yapılan oylamayla birlikte Mayıs ayında yapılması kararı verildi. Kongre dilek ve temenniler bölümünde taraftarların söz almasıyla sona erdi.

Haber:Y.SEVER