3.Lig’de tutunmayı sezonun son maçında başaran Düzcespor’da kulübün geleceğini yakından ilgilendiren kongre süreci için geri sayım sürüyor. Haziran ayının ilk haftasında yapılması beklenen kongre öncesi Düzcespor’un mali tablosunun durumu da netleşiyor. Düzcespor’un toplam 2 Milyon TL borcu olduğu öğrenilirken bu bedel içerisindeki 500 bin TL’nin bu sezon takımda top koşturan futbolculara ödenmesi gereken miktar olarak göze çarptı.

Oyunculara verilmesi gereken 500 bin TL için Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in Mayıs ayının 20’sine kadar futbolcu ve teknik heyete dağıtma sözünün bulunduğu bilgisine ulaşıldı. 500 bin TL’nin oyuncalara dağıtılmasının ardından kalan 1,5 Milyon TL borcun gelecek yıl Türkiye Futbol Federasyonundan kulübe gelecek olan ödeneklerle kapatılmasının hedeflendiği belirtildi.

Kongreye az bir zaman kala hazırlıkları sıkı tutarak yeni sezon planlanmasını tam yapmak isteyen Düzcespor camiasında yönetim için yeni isimlerin ortaya çıkıp çıkmayacağı belirsizliği koruyor.

Spor servisi