Oynadığı son maçta Nilüferspor karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle 3. ligde kalmaya hak kazanan temsilcimiz Düzcespor ile ilgili bugün AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu da değerlendirmelerde bulundu.

“Bu takım hepimizin.”

Kamuoyunda yankılandığı gibi Düzcespor'un şikelerle değil anlının teriyle 3. ligde kaldığını belirten Kaşıkoğlu, “Bu takım bir kere hepimizin takımı. Bazı kişilerin söylediği gibi Düzcespor, primle falan değil alnının akıyla ligde kalmıştır. Biz de Milletvekili olarak takımımıza birilerinin dediği gibi değil her zaman destek oluyoruz. Reklam yapmayı sevmediğimiz için desteklerimizi kamuoyuna yansıtma gereği duymuyoruz.” şeklinde konuştu.

“Bütün kulüpler birleşerek Düzcespor'u oluşturmalı.”

Düzcespor'da Düzceli gençlerin oynaması gerektiğini de belirten Kaşıkoğlu, “Düzcespor'da neden Düzceli gençler oynamasın ki. İzmit'te, Sakarya'da başarılı oyuncular çıkıyor. Bizde de eminim ki futbola her şeyini vermiş gençlerimiz bulunmaktadır. Ama biz oynadığımız son maçtaki gibi tribünlerde oturup olay çıkaran gençler istemiyoruz. Amatör kümedeki bütün takımlar birleşip Düzcespor için bir takım oluştursa 2. ligde bile oynayacak güce gelebiliriz. Takımımızda artık Düzceliler'in oynaması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

“81 plakalı araçlara saldırıyorlar.”

Düzcespor'un ligde kalmasıyla birlikte Aksarayspor ligden düşerken özellikle Aksarayspor'lu taraftarlara değinen Kaşıkoğlu, “Şunu öğrendik ki 81 plakalı kamyonlar Aksaray'dan geçerken durdurulup araç şoförleri tartaklanıyormuş. Bu konuda gerek oranın Milletvekilleri olsun, kurumları olsun görüşmelerde bulunduk. Bu konuda gereken neyse yapacağız.” dedi.

“Gençlikspor'a da destek veriyoruz.”

Basketbol 2. ligindeki temsilcimiz Gençlikspor konusuna da değinen Kaşıkoğlu, “Gençlikspor'a zor durumda olduğu şu günlerde miktar olarak söylemeyeceğim ama maddi destekte bulunduk. Bu takım da Düzce için büyük önem taşıyor. Düzceliler, Gençlikspor'un maçlarını izlemek için haftasonunu iple çekiyorlar. Bu takım içinde gerek neyse yapılacak.” ifadelerine yer verdi.