Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Üçüncü Ligi 3. Grup’ta mücadele edecek olan Düzcespor, yarıda bırakmak zorunda kaldığı Bolu kampının ardından Erdek Belediyespor'la oynadığı ilk hazırlık maçından 1-1 berabere ayrıldı.

İkinci Lig hedefiyle yola çıkan kırmızı lacivertliler transfer çalışmalarının ardından acil olarak antrenman programları uygulamaya başladılar. Bolu’da kamp programı düzenleyen Düzcespor’un buradaki kampı oyuncuların zehirlenmesi nedeniyle yarıda kesilirken, kamp sürecinde yapılması planlanan hazırlık maçları da iptal edildi.

Erdekspor maçının analizini yapan Düzcespor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu kötü oynadıklarını, rakip takımın daha iyi hazırlıklarını tamamlayarak karşılarına çıktığını ve daha iyi mücadele sergilediklerini ifade etti. Takımının henüz lige hazır olmadığının altını çizen tecrübeli hoca, “Diğer takımlar bize göre daha iyi hazırlandılar. Biz yaşadığımız bazı olumsuzlukların da etkisiyle henüz tam adaptasyonu sağlayamadık. 23 yeni oyuncu transfer ediyorsunuz, az antrenman yapıyorsunuz, kamp yaparken öyle bir talihsizlik yaşıyorsunuz, oyuncularınız sakatlanıyor. Tabiî ki bunlar bahane değil ama profesyonel bir takım için tüm bu sorunlar gerçekten zor şeyler” ifadelerini kullandı.

Erdekspor takımının amatörde mücadele ettiğini fakat hafife alınmaması gereken bir takım olduğunu belirten Topuzoğlu, Erdekspor ekibinin kendisinin eski öğrencilerinden oluşan profesyonel bir takım olduğunu da sözlerine ekledi.