Düzcespor ilk devrenin son maçında Avcılar Gençlik takımını 3-0 mağlup ederek liderle puan farkını 3’e indirdi. Alınan güzel galibiyetin ardından Teknik Sorumlu Cenap Taner ve futbolcular son durumu değerlendirdi.


Takım Kaptanı Serkan Öz, Kütayhaspor’un Serdivan deplasmanında puan kaybı yaşayacaklarını bildikleri ifade ederek şunları söyledi. “Biz Kütayha’yayla aramızda üç puan fark var olarak görüyoruz. İç sahada onlarla oynayacağımız maçı bu inançla kazanacağız. Ligde çok iyi seri yakaladık. Çok iyi çalışıyoruz. Rakip büyük veya küçük bizim için fark etmiyor.”
Karşılaşmada iki gol atarak ilk devrede takımda göze çarpan isimlerin başında gelen Ali Tayfun duygularını paylaştı. ”İlk yarının son maçını kazanmak istiyorduk. İkinci yarıya en iyi şekilde girip galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz.”


İlk devredeki takımın gösterdiği başarılı görüntüde emeği olan Teknik Sorumlu Cenap Taner “İlk yarıda rakip çok mücadele ettik. İkinci yarıda özellikle kanat oyuncularımız daha iyi oynadı. Rahat bir maç oldu. İkinci yarıya en iyi şekilde hazırlanacağız. Taraftarımıza bize ilk devrede gösterdikleri destekten ötürü teşekkür ediyoruz.”


Sezonun ilk devresini değerlendiren Taner lig hazırlıklarına bir ay kala başladıklarını ifade etti. Taner, “İlk antremanımızı lige bir kala yaptık. Hazırlık dönemi için 6-8 haftalık bir süre istiyor. Çok transfer yaparak takımın iskeletini değiştiren kulüpler daha da erken sezonu açmalıdır. Biz geç kaldığımız için biraz sıkıntı yaşadık. İkinci yarı çok daha iyi bir lig geçireceğiz.” dedi.

 

Haber:Y.SEVER