Düzcespor teknik heyetinde yapılan kan değişikliğinin ardından üst üste içeride ve dışarıda kazanılan puanlarla ligin sonlarından kurtulmayı başarmıştı. Bu gelişmeler futbolculara yönetime ve taraftarlara büyük moral ve kümede kalma yolunda umutların artmasına neden olmuştu. Bu umutlarla çıkılan Beylerbeyi maçında ilk yarısı 1-0 biten maçın ikinci yarısında biraz daha istekli bir futbol otaya koyan takım beraberlik golünü düşünmeye başladığı dakikalarda kendilerinden beklemeyen bir şekilde hatalar yaparak ikici golü yemesiyle umutları bitmeye başlamıştı. Penaltıdan kazanılan golün ardından yeniden umutlanan temsilcimiz bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince ve yine üstü üste hatalar yapmaya devam edince üçüncü golü de kalesinde gördü ve hiç kimsenin beklemediği bir sonuçla maçtan ayrıldı. Bu maçın ardından hafta sonu oynayacağı Kartal Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayan kırmızı lacivertliler çalışmalarını sürdürüyor.
Sezonun finali olarak görülen Kartal Belediyespor maçını kazanmaktan başka şansı bulunmayan Düzcespor'a bu maçı kazanmakta yetmiyor. Diğer maçarın sonuçlarına göre Ankara Demirspor maçından da mutlaka puan alınması gerekiyor. Grupta son 6 takım için tehlike çanları çalmaya devam ediyor ve herkes elinde kağıt kalem hesaplar yapıyor.
Rakipleri gibi Düzcesor yönetimi ve teknik heyetide muhtemel sonuçlar üzerinden hesaplarını yeniden yapmaya devam ediyor. Düzcespor'un önünde iki maçı var ve bu iki maçı kazanması durumunda ligde kalması garanti. Aksi bir sonuçla karşılaştığında ise rakiplerinin alacağı sonuçlara göre küme düşüp düşmeyeceği belli olacak. Düzcespor taraftarları da Pazar günü oynanacak Kartal Belediye maçına dönüm maçı olarak baktığı için trübünleri doldurup takımın başarısı için onuna kadar destek vermeye hazırlanıyor. Düzcespor camiasının, seçilmişler ve atanmışların, işadamlarının takımın ligde kalması için Düzce'de oynayacağı bu sezonun son iç saha maçında takımını yalnız bırakmadan hem trübün hemde prim desteği konusunda tek yumruk olması bekleniyor.

Haber; H. KAYA