3.Lig 2.Grup’ta 2018-2019 futbol sezonunda mücadele eden Düzcespor 4.haftada Kemerspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Düzcespor müsabakaya Gökhan Siverek, Savunmada Erkan Çam, Kadir Yazıcı, Muhammet Can, Mert, Orta sahada Salih Sefercik, Sıddık, Mehmet Ersavaş, Sağ tarafta Talha Aydemir, Sol tarafta Alperen Doğan, İleri uçta İsmail Köse 11’i ile çıktı.



Karşılaşmanın ilk dakikaları iki takımın birbirini yoklaması şeklinde geçti. İlk atak rakip takım Kemerspor’dan geldi.
12.dakikada Kemerspor sağ taraftan kullandığı serbest vuruşumu kalecimiz Gökhan yumrukla topu uzaklaştırdı.
14.dakikada Talha'nın şutu rakip kalecide kaldı. 
 21.dakikada Kemerspor'un kullandığı bir ölü topta Mert Kürkçü son anda topu kornere çeldi. Kemerspor'un kullandığı korneri kalecimiz çıkarak aldı.



42.dakikada Kemerspor girdiği pozisyonu değerlendiremedi. İlerleyen dakikalarda her iki takımda gol atamayınca devre 0-0 sonuçlandı. 
ikinci yarının hemen başında Kemerspor gole çok yaklaştı. Atılan üst üste 2 şuta kalecimiz Gökhan müdahale etti. 



54.dakikada Düzcespor gole çok yaklaştı. Talha'nın vurduğu şut rakibe çapıp direğe vurup kornere çıktı. Atılan korner sonuç getirmedi. 
60. dakikada Kemerspor oyuncusu sağ taraftan kullandığı serbest vuruşu Ahmet Maran kafayla topu ağlara yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi
Maçın geri kalan kısmında Düzcespor atak gösteremezken, maçın uzatma dakikalarında Kemerspor bir gol daha bularak Düzcespor karşısında 2-0 öne geçti.



Maçın geri kalanında başka bir gol olmazken takımımız sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.