Düzcespor’da daha önce yapılan kamp programı planında değişikliğe gidildi. Alınan bilgilere göre, Düzcespor, kamp merkezlerinin dolu olmasından dolayı bayramdan sonraki hafta kampa çıkacak. Ayrıca eksik mevkilere takviye yapmak için çalışmalarını sürdüren yönetim kurulu üyelerinin transfer çalışmalarını tamamlayarak yeni katılacak oyuncularla takımdan ayrılacak oyuncuların belli olmasıyla birlikte teknik heyet eksiksiz olarak kampa çıkma imkanı da bulacak.
 
Tüm kulüplerde yaşanan ekonomik kriz Düzcespor’da da yaşanıyor. Yönetim Kurulu üyeleri transfer yapma konusunda titiz çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca transfer tahtasının kapalı olmasından dolayı bu yönde de çalışmalarını sürdüren Düzcespor Kulübü Yönetim Kurulu, önümüzdeki günlerde bu yasağın kalkması için gerekli çalışmaları sürdürüyor.
 
1 Eylül 2019’da Kızılcabölükspor ile Düzce’de oynanacak maça hazır olmayı planlayan teknik ekip, kamp döneminde transferlerin yapılması sonrasında istediği çalışmaları ve oyun şablonunu da belirlemiş olacak.

HABER: MURAT YAVUZ