Düzcespor Sportif Direktörü Yılmaz Özlem, kameraların karşısına geçerek, gündemdeki konular ve iddialara yanıt verdi. Düzenlediği basın toplantısında, transferler ve yolların ayrıldığı oyuncular hakkında değerlendirmelerde bulunan Özlem, “Evet kaleci Salih ile yaptığımız toplantıda kendisine iki avukat tutmasını istedim. “Bu senin için iyi olur.” cümlesini kendisini düşündüğüm için söyledim.” dedi.

Sportif Direktör Yılmaz Özlem, kaleci Salih ile transfer anlaşmasında kendisine bonuslar verdiğini söylerken, hatalı goller sonucunda teknik ekip olarak ceza verecekleri söylemi için ise “Ciddi değildim, kendisine şaka yaptım.” ifadesini kullandı.

Özlem, basın toplantısını takip eden gazeteci ve spor muhabirlerinin sorularına da cevap verdi.

“Hüseyin Eriş 2016-2017 futbol sezonunda Kızılcabölükspor’da toplam 120 bin TL’ye oynarken Düzcespor takımında bir sezonda 200-220 TL’ye anlaşıyor. Bu kadar fark olur mu?” sorusu üzerine Özlem, “Rakamlarla konuşmak yanlış olur. Oyuncular gerçekten bu yıl çok fazla ücretler istemekte. Şampiyonluğa oynayacak olursan bu ücretler normal.” diye ifade etti.

Oktay’la devam, Kemal’le yollar ayrıldı
Düzcespor Sportif Direktörü Yılmaz Özlem, Düzcespor’un taraftarı, basını ve yönetim ile tek yürek olması gerektiğini vurgulayarak, “Biz şampiyonluğa oynayan bir ekibiz. Hocamız Taner Öcal çok çalışıyor. Bilgili bir hocamız var. dedi. Oktay ve Kemal için ise Oktay’ın kampa geri döneceğini söylerken Kemal ile yolların ayrıldığını ifade etti.