Düzcespor'un bulunduğu 3. lig 3. Klasman Gurbunda tek maç oyananacak. Nilüferspor ile İnegölspor karşı karşıya gelecek. Nilüferspor geçen hafta Keçiörengücü ile yaptığı maçı 2-1 kaybetti. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Nilüferspor, ikinci yarı rakibinin attığı gollere engel olamadı ve maçtan 2-1 yenik ayrıldı.

İnegölspor ise Orhangazispor ile karşılaştı ve her iki yarıda attığı gollerle maçı 6-1 kazandı. Keçiören Belediyespor ise Uşakspor karşısında hükmen 3-0 galip geldi. Düzcespor Aksarayspor ile kritik bir maça çıktı ve maçı 1-0 kaybetti. Yalnızca maçı kaybetmekle kalmayan Düzcespor durumunu daha da riske soktu.

Düzcespor'un sadece maç kazanması yeterliyken, şu anki durumunda hem maçı kazanması gerekiyor hem de Akasarayspor'un puan kaybetmesini bekliyor. 22 Mart Pazar Günü deplasmanda Keçiören Belediyespor ile karşılaşacak olan Düzcespor'un galibiyetten başka alternatifi bulunmuyor. Yarın yapılacak olan Nilüferspor- İnegölspor maçını İbrahim Yıldırım yönetecek.

Klasman Grubunda İnegölspor 44 puan ile ilk sırada yer alırken, Düzcespor 21 puan ile 7. sırada bulunuyor. Düzcespor'un bu hafta oynayacağı Keçiören Belediyespor ise 42 puan ile zirve yarışında.