Düzcespor yönetim kurulunda görev yapan Selahattin Turan görevinden istifa etti.Turan'ın istifası ile Düzcespor yönetimi ilk firesini vermiş oldu. Kendi özel işleri nedeni ile görevinden istifa ettiğini açıklayan Selahattin Turan bundan sonra yönetime ve Düzcespor'a faydası dokunamayacağı inancı ile bu kararı aldığını belirtti.

Düzcespor yönetimi kurulurken aslında bu göreve işlerinin yoğunluğu nedeni ile talip olmadığını, ancak kendisini bu göreve layık gören yönetimi kıramadığı için adının listeye yazılmasını kabul ettiğini ifade eden Turan, “ zaten kendi işlerimle uğraşmaktayım. İşlerim yüzünden sık sık şehir dışına çıkmak zorundayım.İşlerimin yoğunluğu nedeni ile bundan sonra Düzcespor için faydalı olacağıma inanmıyorum.Bu yüzden istifa ettim.” dedi.

Daha önce Cemil Şener'in Düzcespor Başkanlığı döneminde 2 dönem ikinci Başkanlık yapan Selahattin Turan, o zamanki şartlarla bu günkü şartların farklı olduğunu bu yüzden çalışmalara katılamadığını dile getirdi.Selahattin Turan ayrıca istifasının anlamsız yerlere çekilmemesi gerektiğini sözlerine ekledi. Selahattin Turan'ın bu açıklamalarına rağmen istifa nedeni konusunda söylentiler şimdiden yayılmaya başladı.