Düzcespor’un bu sezon yaşadığı şampiyonlukta takımda payı en fazla olan oyunculardan biri olan ve savunmada takım kaptanı Serkan Öz’le iyi bir ikili olarak rakiplere geçit vermeyen tecrübeli oyuncu Umut Gedik yuvadan uçtu. 31 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu bu sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Afjet Afyonspor’a imza attı.
Düzcespor’un geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig 10.grupta oynadığı 26 maçın 25’inde forma giyerek 2 bin 228 dakikayla sahada en çok kalan oyuncuların başında gelen Gedik’in transferi Düzcesporlu taraftarlar tarafından nasıl karşılanacak merak ediliyor. Gelecek yıl 3.Lig’de mücadele edecek kırmızı lacivertlilerde takımda kalması istenen oyuncaların başında gelen Gedik’in transferi sonrası, Düzcespor yönetiminin savunma hattına nasıl bir takviye yapacağını ilerleyen günler spor kamuoyuna gösterecek.

Düzcespor’dan ayrılan Umut Gedik sırasıyla MALTEPESPOR, TUZLASPOR, ERZİNCAN REFAHİYESPOR, HATAYSPOR, KÖRFEZ İSKENDERUN SPOR, KARSSPOR, BATMAN PETROL SPOR A.Ş., SİDESPOR, ELAZIĞ BELEDİYESPOR, ELAZIĞ BELEDİYESPOR, TELEKOMSPOR ve ELAZIĞSPOR formalarını giydi.

Haber:Y.SEVER