Öncü spor servisi, Düzce’de futbol adamlarıyla “Neden Düzcespor iyi gitmiyor?Sorusuna yanıt aradı. Düzce’deki futbol adamlarına göre Düzcespor’un Bal liginde nasıl şampiyon olduğunu tüm Düzce iyi biliyor.

Düzcespor 3.lige çıktığında 3.lig playoff maçlarını seyretmedikleri gibi seyretmeye de hoca yollanmadı. Geçen yıldan takımı tanıyan Erol Köseer ve Selahattin Kudu, bu oyuncu yapısını bildiği halde teknik adam arayışları sırasında bir tek Özcan Kızıltan ile görüşme yaptı ve tekrar Murat Şenvardar ile anlaşma sağladılar. Spor çevresine göre yönetim bir çok hoca ile dirsek temas kurmalı her hocanın fikir ve düşüncelerini alınması gerekirdi. Düzce Futbol adamlarına göre en büyük yanlış, Murat Şenvardar’ı takımın başına geçirmekle yaptı. Düzcespor yönetimi, son altı maçta takımın başına geçen Murat Şenvardar’la “takımı şampiyon yaptı” diye tekrar anlaşma yaptı. Şampiyon takımın oyuncularıyla arasının iyi olmadığını bile bile takımın başına getirilen Murat Şenvardar, yaptığı transfer yanlışlıklarının ardından  5 maç sonunda istifa etti. Ardından Semih Yuvakuran, takımın başına getirildi. Transferde Selahattin Kudu, ErolKöseer, MuratŞenvardar, Aydın Yavuz    sorumlu olarak sezon başı yapılanmayı yaptı. Düzce ilinden Düzceli oyuncuların yetersizliği çok tartışılsa da“Düzce’de Düzcesporda oynayacak oyuncu yok ”şeklinde savunma yapıldı. Ancak diğer illerde top koşturan Düzce’li oyuncuların takımlarını başarıda başarıya götürmesi bunun ne kadar yanlış bir düşünce olduğunu ortaya koydu.
Düzce Futbol adamlarına göre Düzcespor ara transferde 5-6 oyuncu transfer etmezse takımı ikinci yarıda da zor günler bekleniyor. Hatta aynı yanlışların tekrar etmesiyle takımın küme düşme tehlikesinin olduğu söyleniyor. Futbol adamları ikinci dönem transferde Semih Yuvakuran’ın tam yetkili olmasını diğer isimlerin buna karışması halinde transferlerde yine yanlışların yapılacağını ifade ettiler. Futbol adamları şimdiden gelecek sezonun planlaması, oyuncu arayışlarının ve izleme komitesinin kurulması’nınDüzcespor açısından fayda getireceği konusunda ortak görüşteler. Futbol adamları Düzcespor taraftarının artık yüzünün gülmesinin zamanının geldiğini dile getiriyor. Düzce Futbol adamları, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in Düzcespor’da  yapılan yanlışlıkların hesabını sorması gerektiğini, gerekirse yanlış yapanlardan istifalarını istemesinin de fayda sağlayacağını belirttiler.

Spor Servisi