Düzcespor’da yönetimin ardından önce teknik heyet daha sonra da takım oluşturulması konusunda harekete geçildi. Recep Pak, Selahattin Aydın, Nusret Özsoy, Gürsel Coşkun, Hakan Zengin, Murat Öz, Muzaffer Komit’ten oluşan ve Çarşamba günü toplanan transfer komitesi, transfer görüşmelerine başladı.

Düzcespor yönetim kurulu İsmail Bayram başkanlığında toplandı. Tüm yönetim kurulunun hazır bulunduğu toplantıda özellikle hoca ve futbolcu konuları görüşüldü. Düzcespor Transfer komitesi de toplanarak, transfer görüşmelerine başladı. Düzcespor Basın Sözcüsü Orhan Aydın, transfer görüşmelerine başlandığını en kısa sürede bitirilmesi planlanan çalışmalarda önce hoca konusunda görüşmeler yapıldığını belirtti.

Aydın, hoca ile birlikte alınacak futbolcuların belirleneceğini söyleyerek, eski futbolculardan altısıyla görüşüldüğünü, futbolcular tatile çıkmadan önce 10 Temmuza kadar büyük ölçüde transfer işinin bitmiş olacağını ifade etti. Aydın, “ Dış transferde altı ayrı hocayla görüşmelerimizi yaptık. Ancak hocaların ismini kesinlik kazandığı zaman açıklayacağız.” Dedi.

Haber; R. BAL