En son 2009-2010 sezonunda 3.ligde mücadele eden Düzcespor, bu sezona yeniden 3.lig hedefiyle başlamış ve sezonun ilk yarısını Kütayhaspor’un ardından ikinci sırada tamamlamıştı. Sezon sonu şampiyon olarak 3.lige dönüş yapmayan isteyen yönetim, teknik heyetin isteği doğrultusunda takıma 4 futbolcu kazandırmıştı. Peki, ara transfer döneminde Düzcespor’ imza atan bu 4 futbolcu neler yaptı?

Samet Gündüz
Gebzespor’dan alınan 1987 doğumlu kaleci Beyköy Belediyespor’la oynanan 16.hafta maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşen birinci kaleci Tuğrul’un yerine Düzcespor’un ligin 17.haftasında sahasında 2-1 kazandığı Eskişehir Sağlıkspor maçında 90 dakika forma giydi.

Ufuk Ayvalı
Düzcespor’un 10.gruptaki rakiplerinden Arifiye Kalaycıspor’dan alınan 1992 doğumlu genç stoper savunmanın ortasında mücadele eden kaptan Serkan ile Umut Gedik’e alternatif olarak kadroya katıldı. Ayvalı, Düzcespor forması altında iki lig maçına çıktı. Düzcespor’un Serdivanspor’la 0-0 berabere kaldığı maçta 16 dakikada sahada kaldı. 17.haftada ise Düzce temsilcisinin Eskişehir Sağlıkspor’u 2-1 yendiği maçta sadece 4 dakika görev yaptı.

Emre Uzunca
Nevşehirspor’dan kadroya katılan 1988 doğumlu Orta saha oyuncusu, ikinci yarıda geride kalan 8 maçın 5’inde mücadele etti. Toplam 189 dakika sahada kalan Uzunca, yalnızca 18.haftada oynanan Karasuspor maçında 90 dakikada sahada kalabildi.

Ahmet Turan Solak
Belki de Düzcespor’un ara transfer döneminde en çok dikkat çeken transferi olan Spor Toto 3.Lig 3.Grupta mücadele eden İstanbul Güngörenspor’dan alınan orta saha oyuncusu, 6 maçta 153 dakika görev yaptı ve iki sarı kart gördü.

Haber:Y.SEVER