Düzcespor gelecek hafta başlayacak lig öncesi sahasında İstanbul temsilcisi Modafenspor'la karşı karşıya geldi. Maç öncesi yeni teknik ekip ve yeni transferler tek tek çağırılarak taraftara tanıtıldı. Her iki takım kaptanının birbirlerine çiçek vererek başarı dileklerinde bulundu. Düzcespor taraftarının da desteğiyle maçın ilk bölümlerinde etkili oldu.
 
 
Modafenspor ise oyunu daha çok kendi yarı sahasında kabul etti. Karşılaşmanın 37. dakikasında Ali'nin ayağından bulduğu golle Düzcespor ilk devreyi 1-0 önde kapadı.
 
 
 
Ikinci yarıya etkili başlayan yine ev sahibi Düzcespor oldu. 54. dakikada Celal ve 60. dakikada Bünyamin'in attığı gollerle farkı 3'e çıkardı. Mücadelenin kalan dakikaların başka gol sesi çıkmayınca yeni sezonun açılış karşılaşmasında Düzcespor rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı.
 
 
Açılış karşılaşmasına taraftarın ilgisi azdı. Ayrıca Düzcespor kulübü Başkanı Mehmet Keleş ve Vali Ali İhsan Su protokoldeki yerini almadı.
 
 
Düzcespor 14 Eylül'de Bölgesel Amatar Ligi ilk hafta mücadelesinde sahasında Dumlupınar Üniversitesi spor'la saat 15:00'te karşılaşacak.
 
 

Düzcespor antrönü Cenap Taner, Düzce Belediye başkanı Mehmet Keleş’e söz verdiklerini, Düzcesporu layık olduğu yere getirmek için var güçleri ile çalışmalara devam edeceklerini bildirdi. Taner, yapılan transferlerin takıma uyumu ile iyi bir ekip ruhu oluşturduğunu söyledi ve „ „yaptıkğımız bu hazırlık maçı bize umut verdi taraftarımız ve furbol kamuoyu bize güvensin hedefimiz sezon sonu ligi 1. Bitirerek 3. Lige çıkmaktır“ifadesini kullandı.