Düzcespor yönetimi basına iftar yemeğinde biraraya geldi. Düzce'de bulunan gazete ve televizyonların spor yönetici ve muhabirlerinin katıldığı iftar yemeğinde Düzcespor yönetiminden Erdoğan Bıyık, Sedat Demirağ, Mutlu Kayan, Sedat Polat, Ömür Kaya ve Hüseyin Yılmaz yeraldı. iftar yemeği sonrası Düzcespor Başkan Yardımcısı Erdoğan Bıyık ve Düzcespor basın sözcüsü Mutla Kayan yeni sezonla ilgili bilgileri kamuoyu ile paylaştı. Düzcespor Başkan Yardımcısı Erdoğan Bıyık hedeflerinin önce Bal Ligi'ne sonra da 3. lige çıkmak olduğunu söyledi.

 



İftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Düzcespor Basın Sözcüsü Mutlu Kayan yeni sezondaki hedeflerinin kesinlikle bölgesel lig olduğunu belirtti.

Düzcespor Basın sözcüsü Mutlu Kayan Düzcespor yönetiminin iç transferde Serkan Öz, Emre Korkmaz, Tarık Aris, Ahmet Öksüz ile anlaşıldığını, dış transferdeBeyköyBelediyespor'dan Soydan Seven, Bahadır Kıyak, Hüseyin Arslan, Canberk ve Ahmet Altun'un kadroya dahil edildiğini 7 oyuncu ile görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

 

Haber: S. KAŞKIR