Düzcespor, Spor Toto 3.lig 2.grup 22.hafta mücadelesinde evinde Yomraspor’u ağırladı. 18 Temmuz Stadı’nı tamamen dolduran kırmızı-lacivertli taraftarlar harika bir atmosfer oluşturdu. Düzcespor karşılaşmaya Salih, Berk, Zihni, Sercan Tayfun, Oktay, Rıdvan, İsmail, Kemal, Emre, Barış 11’i ile başladı.


Taraftarın desteğiyle ilk yarıda baskılı bir oyun ortaya koyan Düzcespor hücum hattında etkisiz kaldı. Rakibin sert oyunu nedeniyle çok sayıda duran top kullanma imkanı bulan kırmızı-lacivertliler son vuruşlarda sonuç alamadı.



İlk yarıda en tehlikeli pozisyon 34.dakikada gerçekleşti. Bu dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Barış pozisyondan yararlanamadı. İlk yarıda gol sesi çıkmayınca taraflar soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.



İkinci yarıya Düzcespor,  Barış-Berkant değişikliği ile başladı.  Yomraspor’da Şenol önce 50 ve ardından 55.dakikalarda sarı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Eksik rakibi karşısında oyunu rakip alana yıkan Düzcespor, net pozisyon bulmakta zorlandı. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca karşılaşma 0-0 berabelikle sonuçlandı.


Evinde üst üste oynadığı iki maçtan da beraberlikle ayrılan Düzcespor şampiyonluk yolunda çok önemli 4 puanı kaybederek liderliği devretmiş oldu. Temsilcimiz alt sıralarda mücadele eden Yomraspor’u iki maçta da yenemeyerek taraftarın tepkisini çekti. 22 hafta sonunda temsilcimiz puanını 40’a yükseltmesine rağmen 3.sıraya geriledi. Düzcespor gelecek hafta Dersimspor’a konuk olacak.