Amatör Süper Lig 2. Devre Düzcespor Koçyazıspor maçı ile başladı. Düzcespor maçın başından sonuna kadar oyun hakimiyetini korudu ve karşılaşmayı 8-2 kazandı.

Düzcespor maça hızlı başladı ve ilk golünü 18. Dakikada Orhan’la bularak 1-0 öne geçti. 26. Dakikada Düzcespor’lu Özkan ceza sahası içerisinde düşürüldü. Penaltı kazanan Düzcespor penaltıyı gole çeviremeyince ilk yarı Düzcespor 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarı karşılıklı ataklarla başladı. Koçyazıspor’a karşı daha iyi oynayan Düzcespor 50. Dakikada Cem’le gol bularak 2-0 öne geçti. Bu golden iki dakika sonra Erhan sahneye çıkarak skoru 3-0 yaptı. Ard arda gol bulan Düzcespor birinci golün sahibi Orhan’ın 57. Dakikada attığı golle 4-0 öne geçti. Dört gol yiyen Koçyazıspor maçta baskısını iyice artırdı ve 60. Dakikada Ahmet’in attığı golle farkı üçe indirdi. 64. Dakikada Özkan’ın attığı gol Düzcesporu 5-1 öne geçirdi. 70. Dakikada Koçyazısordan Şenol kaydettiği golle farkı üçe indirdi. Bu dakikadan sonra Düzcespor Koçyazıspor kalesinde baskısını artırdı. Cem 73. Dakikada Düzcesporu 6-2 öne geçirdi. Bu golden sonra rahatlayan Düzcespor 82. Dakikada Tayfun ve 86. Dakikada Özkan’ın attığı golle maçı 8-2 kazandı.

Maçtan sonra bir açıklama yapan Düzcespor Antrenörü Zafer Göncüler genel olarak baktığında iyi oynadıklarını ancak Tandoğan ve Cemil’in temposunu artırması gerektiğini söyledi. Göncüler, “ Takımımız genelde ne yaptığı önemli. Burda 10-0 kazansakta benim için bir amacı yok. Çünkü ben grup maçlarını düşünüyorum” dedi.