Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta Düzcespor’la mücadele eden Tire 1922 takımının Düzceli futbolcusu Orhan Kural Sportmence’de konuştu. Geçtiğimiz sezonu Düzce Belediyespor’da geçiren Kural Düzcespor’dan teklif almadığını söyledi. Kural, takımdaki mevcut durumu hakkında şunları söyledi. “Son müsabakalarda hocam bana güvenerek forma şansı verdi. Bu şansı da en iyi şekilde kullanmaya çalıştım. Ligde son oynadığımız Gölbaşıspor müsabakasında son yarım saatte oyuna girdim. Oyuna girdikten sonrada takımın galibiyet golünü attım. Bu gol beni çok mutlu etti. Düzce’yi en iyi şekilde temsil etmek için çok çalışıyorum.”

 81 numaralı forma giydiğini söyleyerek açıklamalarını sürdüren Kural Düzcespor kulübünden sezon başı teklif alıp almadığı sorusunu yanıtladı. Kural,  “Düzcespor’la aynı çatı altında uzun süre kalmama rağmen teklif yapılmadı, buna üzüldüm. Benim gibi çok sayıda oyuncu arkadaşım, Düzce’de var. şans verilmesi halinde Düzce’den oyuncular çıkar. “ ifadelerini kullandı.

Tire 1922 oyuncusu Kural daha yolun çok başında olduğunu hocalarının ve takımdaki abilerinin kendisine çok yardımcı olduklarını söyledi.

Haber:Spor Servisi