Düzce Süper Amatör liginde ilk yarıda 12 maçıda kazanarak liderlik koltuğunda bulunan Düzcesporun asıl hedefinin bal ligi olduğunu belirten antrenör Özgür Oral, "İlk yarıda ligi istediğimiz yerde tamamladık.Bizim hedefimiz bal ligi için oynayacağımız baraj maçı.Bu nedenle ikinci yarıda lig maçlarımızda oynarken hafta içlerine üst liglerde mücadele eden takımlarla hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz." dedi.

Takımın şuandaki kadrosunun bir kaç tane takviyeyle daha güçlendirilmesini hedeflediklerini belirten Oral, "Belirlediğimiz bazı isimlerle başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz görüşmelerini sürdürüyorlar. Yapılacak olan takviyelerle son 2 sezonda baraj maçlarında yaşanan sürprizleri yaşamamak için her türlü tedbiri almaya çalışıyoruz. Ligin 2. yarısında oynayacağımız maçları Düzce şehir stadında oynayıp hem baraj maçına hazırlanmak hemde taraftarlarımıza kenetlenmek istiyoruz. Biz şehir stadında oynadığımız zaman , taraftar sayımızın artacağına inanıyoruz. Yönetim kurulumuzun gençlik spor il müdürlüğüyle yaptığı görüşmelerin olumlu sonuçlanmasını arzu ediyoruz." dedi.

Yardımcı antrenör Adnan Özel, Düzcesporun önce bal ligi ardından profesyonel lige çıkmasıyla Düzce futbolunun önünün açılacağına ve Düzce'deki genç yeteneklerin Düzcespor forması giymek için yeniden yarışa gireceklerini belirtti.

Takım kaptanı Serkan Öz ve tüm futbolcuların ortak görüşü ise, Düzcenin futbol mabeti olan Şehir stadını geri almak için önce bal ligi ardından da 3. lige çıkabilmek adına sonuna kadar mücadele etmek.Serkan Öz ve tüm futbolcular ,"Düzcespor taraftarının vereceği destekle baraj maçında gerekirse biz sahadaki o çimleri yiyeceğiz bu takımı hak ettiği yere getireceğiz" diye konuştular.

Futbolcular, Bunları başarmak için Düzce'deki başta futbol sevenler olmak üzere öncelikle seçilmişler ve atanmışların , iş adamlarının futbolda söz sahibi olan herkesin kendilerine destek vermelerini beklediklerini dile getirdiler. 47 yıllık geçmişi bulunan Düzcesporda hedef 50. yılda mutlaka profesyonel lige çıkmak .

Haber: F. YAVUZ