Bir yanda Düzcespor futbolcu kadrosu. Diğer yanda bir hafta önce Düzce'ye gelmiş Düzceyi ve takımı henüz tanımaya fırsat bulamamış teknik heyet ve bunlara yardımcı olmaya çalışan bir Belediye Başkanı.
Düzcespor ise hafta sonu deplasmanda Kırıkkale ile karşılaşacak. Olağanüstü kongre kararı alındı. Yönetim kurulu yok. Düzcespor'un içinde bulunduğu durum böyle devam eder. Talipli çıkarmı diye Herkes kongreyi beklerse sahipsiz kalan bu takım kongreye kadar oynayacağı maçları kaybettikten sonra yönetime kim gelirse gelsin bu sezon için hiç bir şeyi değiştiremez. Çünkü kalan maç sayısı ligde kalmaya yetmeyeceği için her ne yapılacaksa Kırıkkale maçı öncesinde yapılmalı.
Komuoyunda Sadık dik, Nusret Özsoy gibi isimler gündeme geliyor.
TSO Meclis Başkanı bu konuda açıklama yapmadı. İşadamı Sadık Dik ise “Ben başkan olmam. Zaten şu günde başkan aramanın anlamı yok. Bu gün takımın kurtulması için para gerekli. Bunu Belediye başkanımızada söyledim. Bizim ligde kalmamız için 200 bin lira yeter dedim. Bunu söylerkende parayı verin ben yaparım demedim. Hep birlikte bulalım parayı. Ben geçen sezon olduğu gibi yine çalışırım. Ancak öne çıkıp başkanlık gibi bir düşüncem olmadığını söyledim. Yine diyorum zamanımız kalmadı. Hemen parayı temin edelim bu günden tezi yok çalışmalara başlayalım” şeklinde konuşmuştu.
Şimdi görev yine Sadık Dik'e düşüyor. Düzcespor sevgisinden kimsenin
şüphesi yok. Aynı zamanda takımın içinde bulunduğıu benzer durumlarda üstelendiği görevleri başarıyla yerine getirdiğine inanan taraftarlar, “Sadık Başkan yanına birkaç isim daha aldımı Vali ve Belediye Başkanı ile yapacağı görüşmelerde gerekli desteği alacağına inanıyoruz. Sadık Başkan elini taşın altına koyarsa bu takım ligde kalır.” Diyenlerin çağrılarına karşı Dik'in Düzce'de Düzcespor için ateşi yakmaya hazırmı yoksa önce para bulunsun sonra ateşi yakarızmı diyecek merak ediliyor.