Düzcespor'un üçüncü lige yükselip yeni oyuncularla yarışa başlamasıyla birlikte başlayan sorunlar zinciri takımın maçlarda aldığı mağlubiyetler, Teknik Direktör ve yönetim değişikliği derken yeni gelen yönetimin görevi bırakmasıyla birlikte üst seviyeye ulaşmıştı.

Geçtiğimiz perşembe günü yapılması beklenen Düzcespor kongresine ilginin olmaması da takımın içinde bulunduğu durumu gözler önüne sermişti. Düzcespor, yaşadığı sıkıntılara son vermek isterken takımın ekonomik olarak kötü durumda olması Düzceli esnafları da etkiledi. Televizyonumuzun internet sitesine şikayetlerini ileten esnaflardan bazıları Düzcespor'dan olan borçları nedeniyle dükkan kapatmak zorunda kaldıklarını ifade etti.

Yapılan şikayetlerde şu ifadelere yer verildi:

“Televizyon olarak sizden ricam lütfen Düzcespor'la ilgili mağdur olan esnafın haber edilmesi. Düzcespor'dan alacağımı tahsil edemememden dolayı iflas ettim. Bankalara olan borçlarım ve elden borçlarım yüzünden itibarım bitti, ticaretim bitti. Lütfen bu borca birileri sahip çıksın.”

Yazılanlar esnafların çektiği sıkıntıyı da ortaya koyarken takımın içinde bulunduğu bu kadar çok sorunla nasıl başa çıkacağı ise şimdilik bilinmiyor. Kongrede takımın başına gelecek yeni Başkanın sorunlar nedeniyle zor günler yaşayacağı da bu sonuçlardan ortaya çıkıyor.