U18 liginde mücadele eden Düzcespor takımı Bursaspor'la yaptığı maçta 1-1 berabere kaldı. Gençlerin oynadığı futbol işte geleceğin Düzcespor'u dedirtti.
U18 Ligi Marmara grubunda mücadele eden ve her geçen hafta futbolunu geliştirerek rakiplerinin korkulu rüyası olmaya başlayan Düzcespor'lu gençler Bursaspor'la berabere kaldı.
Nurettin Zafer sahasında oynanan maçı Düzcespor Kulüp Başkanı Mustafa Yılmaz, Başkan yardımcıları ve Teknik heyette yakından takip etti.
Futbolseverlerin de büyük bir diktale izledikleri maça iyi başlayan ve rakibine göre daha güzel bir futbol ortaya koyan kırmızı lacivertli temsilcimiz ilk yarıda gol atmaya muafak olamadılar.
Baskısını ikinci yarıdada sürdüren gençlerimiz 1-0 öne geçtikleri maçın sonlarına doğru yedikleri golle müsabakadan 1-1 beraberlikle ayrıldılar.
Yakaladığı onlarca net pozisyonu golle sonuçlandıramayan gençler maç sonunda kaçak galibiyetin üzünctüsünü yaşadılar.
Diğer yandan Bursaspor altyapısının geldiği otobüsü gören futbolseverler başkalarının altyapılarında otobüsleri var bizim düzcesporda deplasmanlara belediye otobüsleriyle gidiyor.
Düzcespor yönetimleri bu güne kadar günü kurtarmak adına çalışmalar yaptıklarından ve gelenin gideni gideninde geleni kötülemesinin yanı sıra kısır çekişmelerden bir türlü kurtulup kulübü kurumsallaştıramadılar ve kulüp olamayıp sadece takım olduğu için bir adım ileriye gidemiyoruz diye sitemlerini dile getirdiler.