Düzcespor basın sözcüsü Taner Met, Öncü Televizyonun sunduğu Sportmence programına telefon ile katılarak kamp ile ilgili önemli bilgiler verdi. Met,sözlerine 15 Temmuz darbe girişiminin Türk milletinin tek yürek tek vücut şeklindeki hareketi ile geçtiğini vurgulayarak  “tüm halkımıza ve Düzce’mizin gösterdiği cesareti için Teşekürü  bir borç bilirim” şeklinde başladı. Met, Düzcespor için ise kampın 5.nci günü olduğunu kamp yerinin otel olarak çok güzel olduğunu 3.lig takımı olarak bir tek Düzcespor’un kaldığını diğer takımların ise üst lig takımların olduğunu söyledi. Düzcespor basın sözcüsü Met, kamp ortamının ve sahaların güzel olduğunu, Düzcespor futbol takımın havasınında iyi olduğunu ve arkadaşlık ile uyum sorununun da beklediklerinden daha iyi olduğunu ifade etti. Met, dün itibari ile ilk defa bir arada 40 dakikalık bir çift kale müsabaka oynadıklarını ve oyuncuların performanslarının beklentilerinin üstünde olduğunu da belirtti.

Transferler konusuna da değinen Düzcespor Basın sözcüsü Taner Met, transferlerin kapandığını ama Düzcespor Teknik Direktörü İskender Eroğlu talep ederse bu talebini karşılayabileceklerini söyledi.

Met, Düzcespor açılışının 6 Ağustosta gerçekleşeceğini açılış maçının 2.lig takımlarından bir takım ile yapılacağı ve takımın 6 Ağustosta açılış maçını Aydın 1923 ile yapmayı planladığını ifade etti.



HABER: M. YILDIRIM