Düzce Antrenörler Derneği Başkanı Murat Şhabe, Düzcespor'un Akademi ligine girme kararı ile ilgili Manşet gazetesine önemli açıklamalarda bulundu.
Murat Şhabe, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Düzcespor Kulüp Başkanı Murat Caymaz'ın Düzcesporun Alt yapısının Akademi liglere girme kararı olmasının doğru olduğunu söyledi.
Şhabe Düzcespor'da yıllardır alt yapının üvey evlat olarak görüldüğünü dile getirerek şimdi verilen kararın Düzceli oyuncuların önünü açacağını ifade etti.
Düzce Antrenörler Derneği Başkanı Murat Şhabe uzun süredir Düzcesporda Düzceli oyuncunun oynamadığını 1 veya iki oyuncudan ziyade 5-6 Düzceli oyuncunun Düzcespor'da olması gerektiğini ve uzun vadeli çalışıldığında birçok oyuncunun Akademi liglerinde yetişip Düzcespor'a faydalı olacağından şüphesi olmadığını dile getirdi. Şhabe Düzcesporun kurtuluş reçetesinin Alt yapı olduğunu belirterek her sene verilen büyük paralarla Düzcespor'un ileriki yıllarda daha da çıkmaza gireceğini ancak alt yapıya önem verildiğinde bunun olmayacağını belirtti.