Silivrispor kulüp sitesi haberine göre  Yeni sezon hazırlıklarını kendi sahasında hazırlanan Silivrispor’da sabah yapılan idmanda tüm kadro yoğun bir çalışma temposu içinde Bolu kampı öncesinde sezona hazırlanmakta olduğu söylendi.

Silivri Stadı’nda yeni sezon hazırlıklarını günde yaptığı çift idmanla sürdüren Silivrispor’da takım içindeki uyum ve arkadaşlığın yüksek seviyede olması ve idmanlarda gösterilen performans teknik patron Sertan Güriz’i sevindirdi. Günde çift idmanla sezona hazırlanan takımda ilk günlerin zorluğunu atlatan oyuncular yoğun tempoya alıştı. Yeni sezonda hedefleri doğrultusunda çalışan Silivrispor sezon öncesi kampını Bolu Koru Otel’de yapacak. 15 günlük kampın ardından ilk maçını bekleyecek olan takıma kamp öncesi transferler Yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren Silivrispor ilk hazırlık maçını Selimpaşa Karasu Tesislerinde Suudi Arabistan 1. Lig takımlarından Al Faisaly ile oynadı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan Silivrispor ilk hazırlık maçında Suudi Arabistan 1. Lig takımlarından Al Faisaly ile oynadığı maçı 1-0 kaybetti. 45 er dakikalık iki devre halinde oynanan müsabakanın her iki devresinde de iki takım da farklı oyuncularla mücadele etti. Silivrispor’da özellikle maçın ilk yarısında ideale yakın bir kadro ile sahaya çıktığı gözlendi. İlk yarıda kora kor bir mücadeleye sahne olan maçta, ideal on biri ile sahaya çıkan Arabistan takımı özellikle forvet hattında etkili olmaya çalıştıysa da Silivri defansının tecrübeli oyuncuları rakibine geçit vermedi. Maçın ilk yarısının son bölümlerinde Silivri defansının arasına atılan topta kaleci Cihan ile karşı karşıya kalan Arabistanlı oyuncu golünü atmakta zorlandı. Müsabakanın ilk yarısı rakibin üstünlüğü ile 1-0 kapandı.

Maçın ikinci yarısına Silivrispor tamamen genç kadro ile sahaya çıktı. Altyapıdan ve geçen sezondan sözleşmeleri devam eden genç oyuncuların mücadelesinin yüksek olduğu,  İkinci yarıda genç oyuncu Sinan ile mutlak pozisyonlardan Silivrispor yararlanamadı  Yine ikinci yarıda Oğuz Yavuz’un sahnelediği futbolla rakibin orta sahası ve defans hattını oldukça zorlandığı da gözlerden kaçmazken Müsabakanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve maç rakip takımın 1-0 üstünlüğü ile bitti.


HABER: M. YILDIRIM