2 haftalık galibiyet serisini hafta içi oynanan Manisa Büyükşehir Belediyespor maçında noktalayan Düzcespor yeni bir galibiyet serisi için Batman Petrolspor karşısına çıktı. Liderin 12 puan gerisinde kalarak hedefini play offa kalmak olarak güncelleyen temsilcimiz play off yolundaki rakiplerinden Batman Petrolspor ile golsüz berabere kaldı.



Düzcespor karşılaşmaya kalede Alper, savunmada Zihni, Tayfun, Burçak, Bedri orta sahada Oktay, Hüseyin, Buğra, Çağrı, Serhat ve ileride İsmail ilk 11’i ile çıktı.



Karşılaşmaya taraftarının da desteğini alarak başlayan Düzcespor topa daha fazla sahip olarak rakip alanda baskısını kurdu. Batman Petrolspor ise savunmada bekleyerek kontraatak fırsatları kovaladı. İki takımın da risk almaktan çekindiği bu devrede tempo oldukça düşük kaldı. Net pozisyon bulmakta zorlanan kırmızı lacivertliler soyunma odasına 0-0 baraberlikle girdi.



İkinci yarıda takımlar oyun formatlarında değişiklik yapmadılar. Düzcespor ilk yarıya nazaran daha etkili pozisyonlar buldu. 56.dakikada Düzcespor gole çok yaklaştı. Oktay ceza sahası dışından çok sert vurdu. Top yan direkten geri döndü. 65.dakikada Düzcespor golü buldu fakat yardımcı hakemin bayrağı havadaydı. Gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Düzcespor rakip sahada baskısına rağmen gol bulamayınca karşılaşmadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.



Bu beraberlikle Düzcespor puanını 39’a yükseltti ve 3.sırada yer aldı. Temsilcimiz gelecek hafta ligin son sırasında yer alan Çatalcaspor’a konuk olacak.

HABER: M. SİNE