Düzcespor'un bulunduğu 3.lig 1.Grupta oynanan müsabakalarda kırmızı lacivertlilerle birlikte kümede kalma savaşı veren  rakiplerde haftayı puansız kapattı. Düzcespor’un geçtiğimz hafta rakibini Düzce’de son dakikada bulduğu penaltı golüyle puansız gönderdiği Bursa Nilüferspor kendi evinde Kızılca Bölükspor'a 2-1, Arsinspor Gölbaşıspor'a 2-1, Kozanspor Tirespor'a 4-2, Tekirdağspor Maltepespor'a 2-0, Silivrispor Zonguldakspor'a 2-0 yenildi.

Alınan sonuçlar Düzcespor’a kalan haftalar için umut verdi. Düzcespor'un rakiplerinin Düzcespor ile deplasmanda oynayacak olması fikstür açısında Düzcespor'un avantajlı sağlıyor. Puan cetvelinde Arsinspor ve Bursa Nilüferspor'un 30 puanı, Turgutluspor 31, Kozan Belediyespor'un 32 puanları var. Kozan Belediyespor'un bir maçı fazla, Kırıkhanspor ise 2 maçı eksik. Düzcespor bu hafta sonu Düzyurtspor ile Düzce 18 Temmuz Stadında oynayacak. Düzcespor 25 maçta 6 galibiyet 10 beraberlik 9 mağlubiyet alırken attığı 29 gole karşılık kalesinde 39 gol gördü.Düzcespor ligde 28 puan ile 15.sırada yer alıyor. Düzcespor kalan haftalarda oynayacağı müsabalar şu şekilde:

Düzcespor- Düzyurtspor, Arsinspor-Düzcespor, Düzcespor- Silivrispor,Maltepespor-Düzcespor, Düzcespor -Altay, Tire 1922-Düzcespor, Düzcespor- Turgutluspor, Yeşil Bursaspor-Düzcespor Düzcespor -Kozan Belediyespor, Cizrespor- Düzcespor, Düzcespor Tekirdağspor maçları oynayacak.








SPORSERVİSİ