Düzcespor yeni sezon öncesi teknik direktör anlaşmasını sağladı.

Takımın başına en son Pazarspor’da görev yapan Adem Neboğlu getirildi.

Düzcespor’un Şıralık’da bulunan teseslerinde gerçekleştirilen imza törenine, Yönetim kurulu üyeleri ve bu üyelerin içerisinden seçilen yürütme kurulu üyesleri Celal Kasapoğlu, Hasan Kaya ve Metin Çolak katıldı.



“Yönetim kurulu işi devam ettiriyor”

Toplantıda ilk olarak söz alan Hasan Kaya, mevcut başkan ve yönetim kurulundan bazı üyelerin istifa ettiğini belirterek şunları söyledi:

“Şu ana kadar kimse elini taşın altına koymadığı ve ‘ben başkanlığı kabul ediyorum’ demediği için, bu süreç devam ediyor. Mevcut yönetim kurulu da aksamanın önüne geçmek için takımı oluşturabilmek adına yeni bir başkan çıkana kadar faaliyetleri sürdürüyor. Çıkmazsa da mevcut yönetim kurulu bu işi devam ettirmek için yola çıktı.”



“Üzerimize düşeni yapıyoruz”

Aydın’ın istifası sonrasında yaşanan sürece açıklık getiren Kasapoğlu ise başkanlık görevini üstlenecek kimsenin çıkmamış olması nedeniyle yönetim kurulunun takımı oluşturduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Belirlediğimiz yürütme kurulu ile birlikte, Düzcespor’un yapılacak işlemlerini hep birlikte karar alarak devam ettirmeye gayret ediyoruz. Biz yönetim kurulu olarak üzerimize düşen ne ise onu yapıyoruz aslında.“



“Hedefimiz, her şey güzel ilerlerse play-off oynamak”

Bir diğer yürütme kurulu üyesi Metin Çolak ise kulübün maddi durumuna ilişkin olarak açıklamalarda bulunarak şu şekilde konuştu:

“Daha önce Düzcespor’un borçları ile alakalı çok afaki rakamlar konuşuldu. İçinden çıkılamaz tablolardan bahsedildi. Bizim bu süreç içerisinde gözlemlediğimiz kadarıyla böyle bir durum yok. Biz hoca sözleşmemizi halletmiş olduk. Transferle alakalı olarak da birkaç futbolcu ile temasa geçtik. Hocamızın istediği futbolcularla da görüşmelerimiz başlayacak. Genç ve sonuç odaklı bir takım kurma hedefi ile yola çıktık. Şampiyonluk gibi bir hedefimiz yok. Bizim en iyi hedefimiz, her şey güzel ilerlerse play-off oynamak.”



“En çok önemsediğim şey de altyapı”

Kırmızı lacivertlilerin yeni hocası Neboğlu ise yeni sezonda yapılacak olanları değerlendirerek şunları kaydetti:

“Öncelikle yerli antrenörlerle çalışmak istiyorum. Sadece kondisyoner Düzce’de olmadığı için dışarıdan getireceğim. Geçen sene çalıştığım takım arkadaşımdı. Üst düzey de bir performans gösterdi geçen sene. İsmi Serdar Eş. Düzce’de oluşturulan altyapının sorumlusu. Benim en çok önemsediğim şey de altyapı. Kendim yetiştirdiğim ve Fenerbahçe, Galatasaray gibi üst kulüplerde oynamış birçok futbolcu sayabilirim. Geçen sene de 13 altyapı oyuncusu aldım. Pazarspor’un geçen sene ki yaş ortalaması 22’ydi. Düzcespor’un senelik bir takım değil. İleri dönük bir kulüp ve başkanından malzemecisine kadar her birlik olursak başarıyı elde ederiz.”



Açıklamaların ardından Neboğlu kendisini kırmızı lacivertli kulübün teknik direktörü yapan sözleşmeyi imzaladı.

Haber: İ.İ.AYDOĞDU
Görüntü: A.KAÇAN