Düzcespor sezon başından bu yana kendi sahasında ilk galibiyetini aldı.
Düzce şehir stadında kartal belediyesporu konuk eden düzcespor maça Ömer, Kutay, Yalçın, Kamil, Uğur, Ergin, Osman, Ergün, Samet, Emrah, İlhan onbiriyle çıktı.
Rakip kartal belediyespor
kalede Abdullah, Fehmi, Tunç, Uğurcan,Ali, Alper, Timuçin, Reha, Emin, Oğuzhan, Semih tertibiyle çıktı.
maç öncesinde tokatta şehit düşen askerlerimizi için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve taraftarlar terör örgütüne tepki yağdırdı.
Geçen haftayı orhangazi deplasman galibiyetiyle kapatan Düzcespor Kartal Belediyespor karşısında hız kesmedi ve 3-1 galip geldi.
İki takımında ciddi ataklar geliştiremediği ilk yarının başlarında 12. dakikada Düzcespor yakaladığı gol fırsatını değerlendiremedi. Ataklarını sıklaştıran Düzcespor'un 19. dakikada kazandığı korner atışında topu kafayla ağlara gönderen kamil takımını 1-0 öne geçirdi.
Golden sonra Düzcespor daha atak oynarken, Kartal Belediyespor oyunu Düzcespor'un sahasına yıkmaya çalıştı. Ancak bu ataklar gol getirdmedi ve ilk yarı 1-0 sona erdi. İkinci yarıya iyi başlayan Düzcespor farkı arttırma çabasına girdi. Ancak 47 dakikada Düzcespor ceza sahasında yaşanan karambolde daha önce sarı kartı bulunan Uğur rakibe yaptığı hareketi nedeniyle ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Konuk takım Reha ile kullandığı penaltıyı gole çevirince skor 1-1 oldu. Pozisyon sonrasında Düzcesporlu futbolcular ile konuk takımın futbolcuları arasında gerginlik yaşandı. Maça 10 kişi devam etmek zorunda kalan Düzcespor, gol için yüklenmeye başladı. 56 dakikada Düzcespor'un kazandığı korner atışını Osman Kullandı. Topa son vuran isim Emrah Düzcespor'u tekrar öne geçiren golü attı ve durum 2-1 oldu.
Düzcespor ikinci yarının sonlarında baskısını artırırken, rakip beraberlik düzcespor ise üçüncü golü ararken duraklama dakikalarında düzcesporlu selim takımının üçüncü golünü ağlarla buluşturdu ve maç 3-1 düzcesporun galibiyetiyle sona erdi.
Maç sonu taraftarlar sevincini futbolcularla paylaştı
bir kırmızı kartla maçta on kişi kalan düzcesporda 53. dakikada sametin yerine seray. 67. dakikada osmanın yerine selim. 79.dakikada ise emrah.ın yerine kenan oyuna dahil oldular.
Son iki maçında 6 puan kazanan düzcespor cumartesi günü ankara deplasmanında ankara demirsporla oynayacak.