Türkiye Futbol Federasyonu İzmit İl Hakem Kurulu Başkanı Kerim Akdülger'in katılımı ile yapılan seminerde Düzceli hakemlere video gösterimi eşliğinde seminer verildi. Toplantı öncesinde ise TFFHGD Düzce şubesi olarak gelen hakemlere, gözlemcilere, antrenörlere ve konuklara aşure ikramı yapıldı.

Yeni kararlar ve eski kararların tekrar gösterildiği seminerde İzmit İL Hakem Kurulu Başkanı Kerim Akdülger, video gösterisinde pozisyonların değerlendirilmesini yeni aday hakemlere tek tek sordu ve çıkan yanıtların ardından gerçeklenen kuralın doğru olan kısmını gözlemcilere, aday hakem ve diğer mevcutta ki hakemlere tek tek anlattı.
Katılımın çok yüksek olduğu seminere Düzce ilinde görev yapan antrenörlüğünde katıldı. Düzenlenen seminerden oldukça hoşnut olan Düzce Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Numan Şirin ise yapmış olduğu konuşmasında ; " Yapmış olduğumuz bu semineri biliyorsunuz ki her ay sonunda yapıyoruz. Bizler sahada oyuncuyu yönetiyoruz, hepimizin hedefleri aynı, o maçı sorunsuz bir şekilde yönetebilmek. Bunun için de birlikte hareket etmeliyiz. Bu toplantıları yapıyoruz ki nedeni ise hep beraber istişare yaparak olası hatalarımızı ve bildiklerimizi yeniden gözden geçirmek içindi. Aynı zamanda bu toplantılar birbirimizi kaynaştırıyor. Her ay sonu bu eğitimlerimizi yaparak kendimizi en iyi şekilde geliştireceğiz. " dedi.

Haber:Spor Servisi