AKÇAKOCASPOR KAZANMASINI BİLDİ

Bölgesel Amatör Ligde ki temsilcimiz Akçakocaspor kendi evinde Kuştepespor ile karşılaştı. Mücadeleden 2-1 galip ayrılan Akçakocaspor bu sonuçla yeni sezona galibiyet ile başladı. Karşılaşmanın hakemliğini Kadir Özgede yaparken yardımcıklarını ise Gürcan Dönmez ve Erhan Gündüz yaptı. Mücadelenin dördüncü hakemliğini ise Şule Özkılıç yaptı.

Maça hızlı başlayan temsilcimiz henüz beşinci dakikada Onur'un penaltıdan attığı gol ile 1-0 öne geçti. Attığı golün ardından maçı kotrolüne alan temsilcimiz 35. dakikada Coşkun2un golü ile durumu 2-0' a getirdi. Coşkunun gol sevincini bartıp rakip futbolculara centilmenlik dışı davranışı sebebi ile kırmızı kart görmesi üzerine Akçakocaspor bu dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etti.

Kırmızı karttan sonra skorun kaybetmemek için savunmaya çekilen Akçakocaspor, ikinci yarının başında yediği gol ile durum 2-1'e geldi. Bu golün ardından panikleyen Akçakocasporlu oyuncular golün etkisinden çabuk çıktılar ve maçtan zorda olsa üç puanla ayrılmasını bildiler.

Akçakocaspor sezonun ilk maçında elde ettiği 2-1 lik galibiyet ile gelecek için olumlu sinyaller verdi. 




Haber: M. YILMAZ