Kalıcı Konutlar 10.bölgede 14 Nisan 2012 tarihinde yapımına start verilen 2 bin 500 kişilik yaklaşık 6 milyon 500 bin TL’ye mal olan Spor Salonu’nda sona gelindi. Çok amaçlı spor salonu yıl sonunda açılması bekleniyor. Birçok spor branşlarının çalışma imkânı bulacak olan salonda aynı zamanda takımlar idman yaparak maçlara en iyi şekilde hazırlanacaklar.

 

 

4 bin 500 metrekare kapalı alanda 2 bin 500 seyirci kapasiteliolarak yapılan spor salonu inşaatını gezme fırsatı bulduk. İç düzenlemelerin yapıldığı spor salonunda yakında çevre düzenlemelerine başlanacak.

 

 

Düzce’nin önemli bir ihtiyacını karşılamasını bekleyen 2 bin 500 kişilik spor salonu hizmete gireceği günü bekliyor. Biran önce bitirilmesi için tüm gücüyle çalışan inşaat işçilerinin o dev salonun ortasında kurdukları sofrada yemek yemesi kameralarımıza takılan ilginç görüntüler arasına girdi.

 

 



Öte yandan Düzce’de önemli bir ihtiyacı karşılaması beklenen spor salonu tamamlanmayı beklerken hemen hemen Kalıcı Konutların birçok bölgesinde yapılan halı sahalarda tadilat yapılıyor. Birçok kez ekranlara taşıdığımız halı sahaların bakımsız görüntüleri de giderilmeye başlandı. Emanet duran kale direkleri ve koparılan tel örgüler tamir edilirken, yıpranmış zeminde de düzeltme çalışmaları başlamış durumda. 



Haber: S. KAŞKIR