Düzcespor Teknik direktörü Bülent Topuzoğlu'nun şaşkınlık yaratan çıkışının ardından Düzcespor Yönetim kurulu., Hasan Aktürk Başkanlığında toplandı. Ekonomik sorunların aşılmasına yönelik çabaların ağırlık bastığı toplantıya, Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katıldı.

Başkan Hasan Aktürk, Topuzoğlu'nun yöneticilerin karşılaşmaya gelmemesi ile ilgili eleştirilerine, tüm hazırlık maçlarını izlediğini, daha önceki iki maçı da seyrettiğini, son maça kişisel mazeretleri nedeniyle gidemediğini söyledi. Aktürk, futbolcuların ödemeleri ile ilgili olarak peşinatların üçte ikisinin ödendiğini dile getirirken kalan bölümün de en kısa zamanda ödeneceğini ifade etti.

Aktürk, Teknik Direktör Topuzoğlu'nun söylediklerini dinleme imkanı bulamadığını, kendi görüşünün “At verdiğin adama meydan da vereceksin” şeklinde olduğunu belirtirken, Tavşanlı Maçının arefesinde bu gibi tartışmaların takıma zarar vereceği kanaatinde olduğunu dile getirdi. Ekonomik durumun herkesin malumu olduğunu söyleyen Aktürk, bu ortamda takıma destek istemenin zor olduğunu, ancak alınacak başarılı sonuçların desteğin artmasını sağlayacağını düşündüğünü söyledi. Aktürk diğer illerin başarı örneklerinde Valilerin desteklerinin ön plana çıktığının görüleceğini görüşünü savunurken, Düzcespor'un bu sene başarılı olacağına inandığını da söyledi.

Toplantının ardından Başkan Aktürk ve Teknik Direktör Topuzoğlu Bir görüşme de gerçekleştirdiler. Görüşmenin öncesinde sıradışı bir açıklama yaptıktan sonra rotasını nasıl belirlediğini, istifa etmeyi düşünüp düşünmediğini sorduğumuz Topuzoğlu ise “ yönetimle henüz görüşmedim. Detaylar görüşmelerin ardından ortaya çıkacak” şeklinde konuştu.